METEK III BİLGİ VE İSTİŞARE TOPLANTISI

21 Mayıs 2024
Metek Iıı Bi̇lgi̇ Ve İ̇sti̇şare Toplantısı
Yönetim Kurulu Başkanımız Tevfik Yamanoğlu ve Yönetim Kurulu üyemiz Faruk Hilmi Düvenci ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği ortak finansmanı ile desteklenen Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Operasyonu Teknik Destek Projesi METEK III BİLGİ ve İSTİŞARE TOPLANTISI’na katıldık.

Mesleki eğitimde iş dünyası ve eğitim camiası temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda mesleki ve teknik eğitimde kamu-özel sektör iş birliğinin güçlendirilmesi, eğitim ve istihdam süreçlerinin uyumuna dair bilinç ve ortak anlayış geliştirilmesi, mesleki ve teknik eğitimde yaşanan son gelişmelere dair bilgi paylaşımında bulunuldu.

Mesleki Eğitim alan gençlerimizin iş gücüne katılımının ve katkısının arttırılması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.