Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. 2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı
02 Mayıs 2025
181
Dünya Odalar Federasyonu Başkanı ve TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Edirne Valisi Yunus Sezer, UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanımız Tevfik Yamanoğlu, UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş Hissedarları, Meclis Başkanımız Ahmet Özver, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Eskicioğlu ve Yönetim Kurulu üyemiz Faruk Hilmi Düvenci’nin katılımlarıyla UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. 2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı kapsamında 2024 yılı şirket faaliyetleri ve 2025 yılında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar üzerine görüşmelerde bulunuldu.
Genel Kurul Toplantısı’nda, şirketin mali tabloları değerlendirilerek, hissedarlara şeffaf bir şekilde bilgi sunuldu. Ayrıca, gümrük kapılarında yürütülen modernizasyon ve altyapı çalışmaları hakkında da detaylı sunumlar yapıldı. UMAT’ın bölge ekonomisine katkı sağlayan projeleri ve iş birlikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
UMAT Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. 2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın bölgemize ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.


